Loader siden

Persondatapolitik

Dataansvarlig

Psykoterapeut Akademiet / Psykoterapeut Akademiet
Kastanie Alle 4
2720 Vanløse
Tlf: 2349 7495
Mail: mail@hypnoseskolen.dk
CVR: 32053076

Denne persondatapolitik omhandler følgende sites
Hypnoseskolen.dk
Psykoterapeutakademiet.dk

Generelt

Når du tilmelder dig som studerede på Psykoterapeut Akademiet & Hypnose Skolen, afgives dine personoplysninger til Psykoterapeut Akademiet og du giver samtidig samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles i henhold til denne persondatapolitik.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Psykoterapeut Akademiet's hjemmesider indsamler og behandler vi informationer. Det sker f.eks. ved tilmelding til informationsmøder, kurser og ved optagelse som studerende, samt ved anvendelse af en af kontaktformularer på hjemmesiderne.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger ved brug af psykoterapeutakademiet.dk og hypnoseskolen.dk 

  • IP adresse
  • Geografisk placering
  • Browserinformationer

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mail

Psykoterapeut Akademiet indsamler alene personoplysninger, som er nødvendige for at opfylde de aftaler, der indgås når du bliver studerende på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet. Det er den enkelte aftales indhold og karakter, som er bestemmende for, hvilke personoplysninger Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet indsamler og behandler, og som er bestemmende for formålet med indsamlingen.

Psykoterapeut Akademiet vil oftest behandle personoplysninger, fordi det er nødvendigt for at opfylde betingelserne for at være studerende på Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet.

Nyhedsmails

Ved optagelse på skolens uddannelser og kurser tilmeldes du nyhedsbreve med relevante emner og vigtig information målrettet uddannelsen. Du kan til hver en tid framelde dette i bunden af alle nyhedsbreve.

På psykoterapeutakademiet.dk og hypnoseskolen.dk kan du tilmelde dig vores generelle nyhedsbrev – dette kan til hver en tid frameldes i bunden af alle mails eller ved henvendelse til mail@hypnoseskolen.dk

Oplysninger som Psykoterapeut Akademiet indsamler og behandler

Som udgangspunkt kan du benytte www.psykoterapeutakademiet.dk og www.hypnoseskolen.dk uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt afgive personlige oplysninger.

Psykoterapeut Akademiet indsamler og behandler oplysninger om dig, når du anvender følgende

  • Kontakter os via kontaktformularer
  • Anmoder om at deltage i skolens arrangementer som foredrag, kurser m.m.
  • Anmoder om optagelse som studerende

Psykoterapeut Akademiet indsamler følgende personoplysninger ved optagelse på uddannelserne

  • Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, samt andre almindelige ikke personfølsomme oplysninger
  • Demografiske oplysninger
  • Oplysninger om dig som person og din historik m.m. som du selv indsender ved optagelse på uddannelsen
  • Oplysninger om eventuel virksomhedsnavn og relevante kontaktpersoner

Du kan frivilligt og efter eget valg give Psykoterapeut Akademiet yderligere personoplysninger, som du mener, kan have betydning for dig som studerende på Psykoterapeut Akademiet og Hypnose Skolen, eller som du mener bør gives af sikkerhedsmæssige hensyn.

Ved frivilligt og efter eget valg at oplyse om sådanne oplysninger, opfatter Psykoterapeut Akademiet dette som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger om dig.

Den registreredes rettigheder

Efter reglerne i persondataforordningen har de registrerede følgende rettigheder

  • Du har som registreret hos Psykoterapeut Akademiet til enhver tid ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger Psykoterapeut Akademiet behandler om dig.
  • Du har som registreret hos Psykoterapeut Akademiet til enhver tid ret til, at få redigeret og opdateret de personoplysninger Psykoterapeut Akademiet har om dig.
  • Du har som registreret hos Psykoterapeut Akademiet til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, som Psykoterapeut Akademiet har registreret om dig. Dette skal ske skriftligt til mail@psykoterapeutakademiet.dk , hvorefter Psykoterapeut Akademiet vil slette dine data inden for 30 dage.
  • Du har som registreret hos Psykoterapeut Akademiet til hver en tid ret til at trække dit samtykke tilbage, dette skal ske skriftligt til mail@psykoterapeutakademiet.dk , hvorefter Psykoterapeut Akademiet vil slette dine data inden for 30 dage.

Bemærk, at nogle data kan være afgørende for at du kan være studerende på Psykoterapeut Akademiet. Derfor kan Psykoterapeut Akademiet ikke sikre, at du fortsat kan være studerende på Psykoterapeut Akademiet ved sletning af data.

Sikkerhed og deling af personoplysninger

Psykoterapeut Akademiet videregiver og sælger ikke personoplysninger til 3. part, og anvender kun disse i forhold til Psykoterapeut Akademiet & Hypnose Skolen.

Psykoterapeut Akademiet & Hypnose Skolen opbevarer data på platforme, der har en høj sikkerhedsstandard og benytter sig af sikkerhedsforanstaltninger, så som firewalls og kryptering.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, hvor der er en høj risiko for misbrug af de registrerede personoplysninger, vil Psykoterapeut Akademiet underrette de registrerede om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt. Psykoterapeut Akademiet & Hypnose Skolen's sikkerhedsprocedurer bliver løbende revurderet og opdateret i forhold til den teknologiske udvikling.

Psykoterapeut Akademiet & Hypnose Skolen benytter sig af eksterne leverandører af IT-Services, IT systemer. Psykoterapeut Akademiet opbevarer alle oplysninger på krypterede servere.

Psykoterapeut Akademiet & Hypnose Skolen indgår løbende databehandleraftaler med alle leverandører, hvorved det også i forhold til eksterne databehandlere sikres, at disse opretholder et fornødent og højt beskyttelsesniveau for, så vidt angår de registrerede personoplysninger.

Psykoterapeut Akademiet & Hypnose Skolen sletter ikke dine persondataoplysninger, når du er færdig uddannet. Dine oplysninger gemmes, så Psykoterapeut Akademiet & Hypnose Skolen kan dokumentere og udlevere dine eksamenspapirer, hvis du skriftlig beder om det.

Skulle du ønske, at der slettes alle data om dig, skal dette ske skriftligt til mail@psykoterapeutakademiet.dk

Som hovedregel gemmes finansielle data i 5 år efter bogføringsloven.

Cookies

Hjemmesiderne psykoterapeutakademiet.dk og hypnoseskolen.dk anvender Cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på den enhed du anvender (computer, tablet, mobil m.m.) med det formål at genkende denne enhed til næste besøg på siderne, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

SLETNING ELLER BLOKERING AF COOKIES

Ønsker du af en eller anden årsag, at slette eller blokere for cookies, kan du på nedenstående link finde vejledning til dette i de forskellige browsere.
http://minecookies.org/cookiehåndtering/

3 . PARTS COOKIES

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang omfatter statistik og markedsføring

  • Google (Google Analytics, Google AdWords)
  • Facebook
  • Lev Lykkeligt

Statistik og markedsføring

For at kunne videreudvikle og forbedre Psykoterapeut Akademiets og Hyponose Skolens hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere der anvendes mest.

Der anvendes Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på psykoterapeutakademiet.dk og hypnoseskolen.dk og fremgår af www.google.com/privacy.html

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Psykoterapeut Akademiet opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger opbevares og kan tilbagekalde dit samtykke.

Derefter sletter Psykoterapeut Akademiet dine oplysninger inden for 30 dage. Er de opbevarede oplysninger forkerte har du ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Al henvendelse herom kan ske skriftligt til: mail@psykoterapeutakademiet.dk

Opdatering

Dette dokument vil løbende blive opdateret. Dokumentet er sidst opdateret d. 12. juni 2018