Loader siden

Om skolen

RIE BRANDENBORG

Daglig leder og indehaver af
Hypnose Skolen & Psykoterapeut Akademiet

Underviser på alle niveauer

Certificeret Hypnose Træner
Certificeret NLP Træner
Certificeret Hypnose Psykoterapeut

Mål og vision

På Hypnose Skolen er det vores mål at udbrede kendskabet til de effektive og dybdegående metoder, der findes i hypnose, hypnoterapi og NLP. Dette gør vi ved at uddanne dygtige og velkvalificerede hypnotisører, Hypnoterapeuter og NLP-terapeuter. Visionen er at hjælpe andre til udvikling, livskvalitet og glæde.

Vi har derfor skabt Danmarks største og bedste udbud af kvalitetsuddannelser og kvalitetskurser inden for hypnose området. Det giver en mulighed for at finde en uddannelse eller et kursus, som passer til næsten ethvert behov, samt mulighed for videregående hypnose uddannelse i et professionelt og harmonisk forløb.

 

Undervisningen

På Hypnose Skolen møder du velkvalificerede undervisere, der har stor erfaring med undervisning og som er succesfulde terapeuter. Undervisningen foregår i en tryg, positiv og åben atmosfære med hensyntagen til den enkeltes behov, så indlæringen foregår nemt og med gode resultater.

 

Andre tilbud

Udover kurser og uddannelser tilbyder vi også foredrag, mindfulness, workshops, samt kurser der er målrettet til ikke-uddannede.

 

Historie

Hypnose Skolen blev grundlagt i 1998.
Siden er Hypnose Skolen vokset støt, og i årenes løb har vi introduceret hypnose og selvhypnose til rigtigt mange mennesker, samt uddannet mere end 300 dygtige og velkvalificerede Hypnoterapeuter og Master Hypnoterapeuter, en del af dem også som NLP Practitioner og NLP Master.

Da vi ønsker at give vores kursister mulighed for løbende at optimere deres kvalifikationer, har vi mange muligheder for videreuddannelse. Mange af vore uddannede Hypnoterapeuter benytter disse muligheder for endnu bedre at kunne hjælpe deres klienter.